Szerkezet Építő csavar ROTHOBLAAS - Holz Technic

TBS/TLL a szerkezeti facsavar integrált alátéttel a kivételes szakítószilárdság érdekében .

A TBS/TLL karimás fejű csavar ideális a gerendák küszöbgerendákhoz való rögzítéséhez, hogy magas szélellenállást érjen el.

A karimafej kiváló szakítószilárdságot garantál, ami azt jelenti, hogy elkerülhető a további oldalsó rögzítési rendszerek alkalmazása. A TBS/TLL facsavarok aszimmetrikus "esernyője" jobb fa áthúzást garantál.

Geometriájának köszönhetően a TBS/TLL ideális szél vagy fa méretváltozások esetén. Kiváló szilárdsággal rendelkezik, köszönhetően az acél kiváló tönkremenetelének és folyáshatárának (fy,k = 1000 N/mm2).

A nagyon nagy csavarószilárdság (ftor,k) biztonságosabb csavarozást garantál. A hajlítási szög 20°-kal nagyobb a szabványosnál, az ETA 11/0030 szerint tanúsítva.

Fényesen horganyzott szénacélból készült, így kiválóan használható tömör fához, ragasztott lemezhez, fa alapú panelekhez, nagy sűrűségű fához, CLT-hez és LVL-hez.

1. és 2. szolgáltatási osztály. Szeizmikus teljesítmény az EN 14592 szerint tesztelve. Ciklikus SEISMIC-REV tesztek az EN 12512 szerint. Az értékek CLT és nagy sűrűségű fák, például Microllam® LVL esetében is tesztelve, tanúsítva és kiszámítva.

Variáció kiválasztása:

5 000 Ft-tól