Osmo WPC & BPC Tisztítószer

Új termék!

Nagyon hatékony, könnyű, lúgos speciális tisztítószer a kültéri szerves és szervetlen szennyeződések eltávolítása érdekében. 

Ideális a WPC/BPC teraszburkolatok és minden egyéb faműanyag kompozit anyag intenzív tisztításához.

Az Osmo WPC & BPC tisztítószert kifejezetten a WPC- és BPC-felületek és egyéb kültéri víztaszító felületek, például műanyagból készült kerti bútorok és kerítések tisztítására fejlesztették ki.

KIADÓSSÁG: 1 liter 1 rétegben (a szennyeződéstől függően) 10-50 m²-re elég.

Termékkód: 8021

Kiszerelés: 1 liter

6 560 Ft

Kapcsolódó termékek


Osmo WPC&BPC Tisztító

TERMÉKLEÍRÁS

Nagyon hatékony, könnyű, lúgos speciális tisztítószer a kültéri szerves és szervetlen szennyeződések eltávolítása érdekében. Ideális a WPC/BPC teraszburkolatok és minden egyéb fa-műanyag kompozit anyag intenzív tisztításához.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Az Osmo WPC & BPC tisztítószert kifejezetten a WPC- és BPC-felületek és egyéb kültéri víztaszító felületek, például műanyagból készült kerti bútorok és kerítések tisztítására fejlesztették ki.

ÖSSZETEVŐK

Lúgos alapozó tisztító: <5 % kationos felületaktív anyagok; nem-ionos felületaktív anyagok; szilikát; komplexképző anyagok; NTA és segédanyagok. Kérésre elküldjük a teljes, részletes nyilatkozatot.

FIZIKAI TULAJDONSÁGOK

Fajsúly: 1,05-1,10 g/cm³

Viszkozitás: 20-25s (3 mm, DIN 53211)

Szag: gyenge/enyhe, száradás után szagtalan pH-érték (10 g/l): 10,9

ELTARTHATÓSÁG

Jól lezárt csomagolásban, fagymentes, száraz és nem túl meleg helyen (5-35°C) több mint 2 évig eltartható. A fagymentességre szállítás közben is ügyelni kell!

ELŐKÉSZÍTÉS

A durva port vagy lazább szennyeződéseket erős seprűvel vagy kézikefével el kell távolítani a felületről. Legalább 1:10 és legfeljebb 1:20 koncentrátumként vízben fel kell oldani. Minden esetben ellenőrizni kell, hogy az alappal összeegyeztethető-e.

FELVITEL

A tisztítóoldatot fel kell vinni a szennyezett felületre, a szennyeződést Osmo terasztisztító kefével fel kell oldani, majd 10 percig hatni kell hagyni. Ezután tiszta vízzel alaposan le kell öblíteni. A teraszok gépi kezeléséhez az Osmo terasz- és padlótisztító gép használata ajánlott. Mindig a teljes felületen kell használni! Hígítás nélkül nem szabad használni.

A MUNKAESZKÖZÖK TISZTÍTÁSA

Vízzel és szappannal

KIADÓSSÁG

1 liter 1 rétegben (a szennyeződéstől függően) 10-50 m²-re elég.

ÚTMUTATÓ

Hígítás nélkül nem szabad használni. Ismeretlen felületeken a felület elszíneződését vagy megváltozását okozhatja. Lehetőség szerint a teljes felületen kell alkalmazni. A lúg kiszáradását el kell kerülni. Mindennapos karbantartó kezelésre nem alkalmas. El kell kerülni, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljön dísz- és haszonnövényekkel.

BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ

Dinátrium-metaszilikátot tartalmaz. Bőrirritáló hatású. Súlyos szemkárosodást okoz. Hő hatására savakkal reakcióba lép. Fröccsenésveszély! A vegyi anyagok kezelésére vonatkozó szokásos óvintézkedéseket be kell tartani. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Védőkesztyű/szemvédő használata kötelező. Ha szembe kerül: Néhány percen keresztül bő vízzel mossuk ki. A kontaktlencséket távolítsa el, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha bőrre kerül: bő szappanos vízzel mossuk le. A csomagolást vagy a címkét őrizzük meg, hogy rendelkezésre álljon, ha orvoshoz kell fordulni.

A biztonsági adatlap kérésre rendelkezésre áll.