Osmo Faterasz-Tisztítószer

Nagyon hatékony felmosókoncentrátum kezeletlen vagy olajozott fából készült teraszfelületek tisztítására. Felvitele egyszerű és gyors.

1 liter 1 rétegben (a szennyeződéstől függően) 30-100 m²-re elég.

SZÍNÁRNYALAT: Nr. 8025 Színtelen

KISZERELÉS: 1 l

5 190 Ft

Osmo Faterasz-tisztító

TERMÉKLEÍRÁS

Nagyon hatékony felmosókoncentrátum kezeletlen vagy olajozott fából készült teraszfelületek tisztítására. Felvitele egyszerű és gyors.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Az Osmo faterasz-tisztítószer elsősorban mindenféle kültéri fapadlózat, illetve napellenzők, kerítések és fából készült kerti bútorok tisztítására szolgál.

ÖSSZETEVŐK

Természetes növényi olajokból készült; 5-15 % növényi szappanok (anionos felületaktív anyagok); <5 % nemionos felületaktív anyagok; ápoló összetevők, szuszpenzálószer.

FIZIKAI TULAJDONSÁGOK

Fajsúly: 1,01-1,03 g/cm³ Szag: gyenge/enyhe, száradás után szagtalan. pH-érték 20 °C-on: 10,9.

ELTARTHATÓSÁG

Jól lezárt csomagolásban, fagymentes, száraz és nem túl meleg helyen (5-35°C) több mint 5 évig eltartható. A fagymentességre szállítás közben is ügyelni kell!

ELŐKÉSZÍTÉS

A laza szennyeződéseket egy erős seprűvel vagy kézikefével el kell távolítani a felületről.

FELVITEL

Az Osmo Faterasz-tisztítószert felmosóvízhez adjuk (az adagolás a szennyezettség fokától függően 1:25-től max. 1:1-ig terjedhet). Ezután a fa erezettségének irányában. Az erezetet az Osmo terasztisztító kefével kell megtisztítani. A teraszok gépi kezeléséhez az Osmo terasz- és padlótisztító gép használata ajánlott. A tisztítást követően tiszta vízzel át kell öblíteni.

A MUNKAESZKÖZÖK TISZTÍTÁSA

Vízzel és szappannal.

KIADÓSSÁG

1 liter 1 rétegben (a szennyeződéstől függően) 30-100 m²-re elég.

ÚTMUTATÓ

El kell kerülni, hogy közvetlenül hozzáérjen a haszon- és dísznövényekhez. A már elszürkült felületek felfrissítésére/kezelésére az Osmo Faélénkítő Intenzív Gél használatát javasoljuk. A felület száradása után ajánlott egy rétegben lekezelni egy pigmentált Osmo terasz-olajjal (pl. bangkirai-olaj vagy vörösfenyő-olaj).

BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ

Gyermekektől elzárva tartandó. A csomagolást vagy a címkét őrizzük meg, hogy rendelkezésre álljon, ha orvoshoz kell fordulni.

HULLADÉKKEZELÉS

A maradék termékeket és csomagolóanyagot a helyileg hatályos előírások szerint kell megsemmisíteni (EU hulladékkód: 07 06 01). Csak a maradványoktól megtisztított edényeket lehet újra felhasználni.