Osmo WISCH-FIX

Beltéri fapadló felmosásához!

Nagyon hatékony speciális felmosókoncentrátum természetes összetevőkkel - a rendszeres tisztításhoz és ápoláshoz!

Kifejezetten olyan fapadlókhoz kifejlesztve, amelyeket Osmo Keményviasz-Olajjal kezeltek!

Vízben oldható felmosókoncentrátum a mindennapos tisztításhoz! Kifejezetten bőrbarát, nem tartalmaz színezékeket és illatanyagokat, biológiailag lebomló, oldószermentes!

Termékkód: 8016 (Színtelen)

Kiszerelés: 1 liter 

7 690 Ft

Kapcsolódó termékekOsmo WISCH-FIX

Termékleírás

Vízben oldható felmosókoncentrátum a mindennapos tisztításhoz - kifejezetten az olajozott és viaszolt padlókhoz kifejlesztve. Természetes olaj-alapú szappanokat tartalmaz. Száradás után a fa nem szárad ki. Rendszeres használat esetén a nagyon hatékony Wisch-Fix könnyen kezelhető, csúszásmentes felületet eredményez. A vízben oldható összetevők csökkentik az elszennyeződést és nem képeznek réteget. Kifejezetten bőrbarát, nem tartalmaz színezékeket és illatanyagokat, biológiailag lebomlik, oldószer- és kibocsátásmentes, ezért egészséges a lakókörnyezetre.

Felhasználási terület

Az Osmo Wisch-Fix különösen alkalmas olajozott és viaszolt fapadlók tisztítására és ápolására. Ezen kívül ajánlott még bútorokhoz, ajtókhoz, falborításokhoz, lambériákhoz.

Összetevők

Természetes növényi olajokból készült; 5-15 % növényi szappanok (anionos felületaktív anyagok); <5 % nemionos felületaktív anyagok; ápoló összetevők, szuszpenzálószer.

FIZIKAI TULAJDONSÁGOK

Fajsúly: 1,01-1,03 g/cm³ Szag: gyenge/enyhe, száradás után szagtalan pH-érték 20 °C-on: 10,9

ELTARTHATÓSÁG

Jól lezárt csomagolásban, fagymentes, száraz és nem túl meleg helyen (5-35°C) több mint 5 évig eltartható. A fagymentességre szállítás közben is ügyelni kell!

ELŐKÉSZÍTÉS

A felületen szálló szennyeződés eltávolításához az Osmo porfeltörlővel, kereskedelmi forgalomban kapható porszívóval vagy seprűvel végzett száraztisztítást ajánljuk.

FELVITEL

Manuálisan: A Wisch-Fix felviteléhez ideális az Osmo felmosófej. A mindennapos háztartási szennyeződések eltávolításához kb. 1 kupaknyi (15 ml) Wisch-Fixet kell adni 2 liter vízhez. A padlót jól kicsavart (nem vizes!) felmosófejjel fel kell törölni. A helyes adagolás költségtakarékos és környezetbarát. A szokásos (nem koncentrátum) termékekkel összehasonlítva a koncentrátumból csak nagyon kis mennyiségre van szükség. Nem szabad más tisztítószerekkel keverni!

Géppel: A hígított Wisch-Fix oldatot egy szórófejes flakonból permetezve a padlón el kell oszlatni. A szennyeződést egy forgótárcsás géppel - például az Osmo FloorXcenterrel - és egy fehér felmosóbetéttel feloldjuk. Ezt azonnal feltöröljük, vagy a géphez tartozó kerek Osmo mikroszálas felmosóbetéttel közvetlenül feltöröljük.

Utánolajozás: Az utánolajozáshoz az erősen igénybevett és szennyezett padlófelületeket ezt követően Wisch-Fix-szel intenzíven megtisztítjuk (adagolást max. 1:1 arányig megnövelhetjük).

Erősebb mechanikus felvitel esetén (pl. gép használata a piros felmosóbetéttel) az oldható viasz- és olajmaradványokat is eltávolítja. A padlót száradás után 1-szer vékonyan le kell kezelni Osmo keményviasz-olajjal.

KIADÓSSÁG

Kb. 15 ml Wisch-Fix 2 liter vízhez. Erősebb szennyeződés vagy gépi felhasználás esetén az adagolást legfeljebb 1:1 keverési arányig meg lehet emelni. A helyes adagolás költségtakarékos és környezetbarát. A szokásos (nem koncentrátum) termékekkel összehasonlítva a koncentrátumból csak nagyon kis mennyiségre van szükség.

ÚTMUTATÓ

A különösen makacs szennyeződések megfelelő eltávolítása és a viaszolt vagy olajozott padló időszakos intenzív felfrissítése érdekében a természetes olaj- és viaszalapú, jól bevált Osmo viaszos ápoló- és tisztítószerünket ajánljuk (hígítás nélküli felvitel az Osmo Opti-Set aktívszálas törlőkendővel). A teljes felújításhoz az Osmo keményviasz olajat ajánljuk.

Használat Osmo FloorXcenterrel:

Fehér felmosóbetét: szokásos háztartási szennyeződések feloldása

Kefés tárcsa: durva szennyeződés kitisztítása még a pórusokból is

Piros betét: különösen makacs szennyeződések feloldása (utánolajozás ajánlott)

A szennyeződés feloldása után azt a mikroszálas felmosóbetéttel összeszedjük. Az előbbieket addig ismételjük, ameddig a felület tiszta nem lesz. Részletes információk a FloorXcenter termékismertetőjében olvashatók.

Erősebb mechanikus felvitel esetén (pl. gép használata a piros felmosóbetéttel) az oldható viasz- és olajmaradványokat is eltávolítja. A padlót száradás után 1-szer vékonyan le kell kezelni Osmo keményviasz-olajjal.

BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK

Gyermekektől elzárva tartandó. A csomagolást vagy a címkét őrizzük meg, hogy rendelkezésre álljon, ha orvoshoz kell fordulni. A csomagolást csak a maradványok teljes eltávolítása után szabad a hulladékgyűjtőbe helyezni.

HULLADÉKKEZELÉS

A maradék termékeket és csomagolóanyagot a helyileg hatályos előírások szerint kell megsemmisíteni (EU hulladékkód: 07 06 01). Csak a maradványoktól megtisztított edényeket lehet újra felhasználni.

SZÍNÁRNYALAT: Nr. 8016 Színtelen

KISZERELÉS: 1,0 l