Osmo Tisztító-Spray

Új termék

Osmo TISZTÍTÓ SPRAY

Felhasználásra kész permetező oldat mindennapi tisztításhoz és ápoláshoz!

Kész permetező oldat mindennapi tisztításhoz és ápoláshoz - kifejezetten az olajozott és viaszolt (pl. Osmo TopOil olajjal kezelt) fafelületekhez kifejlesztve. Természetes olaj-alapú szappanokat tartalmaz. A felületet az olaj és a viasz károsítása nélkül tisztítja.

Színárnyalat: színtelen - 8026

Kiszerelés: 0,5 liter

4 460 Ft

Kapcsolódó termékek

Osmo TopOlaj

Osmo Viaszos Faimpregnáló

Osmo Fajavító Paszta

Osmo Természetes Sörtéjű Ecset

Osmo Ecsettisztító és Higító

Osmo Keményviasz-Olaj


Osmo Tisztító-Spray

Termékleírás

TISZTÍTÓ SPRAY

Felhasználásra kész permetező oldat mindennapi tisztításhoz és ápoláshoz!

Termékleírás: Felhasználásra kész permetező oldat mindennapi tisztításhoz és ápoláshoz - kifejezetten az olajozott és viaszolt (pl. Osmo TopOil olajjal kezelt) fafelületekhez kifejlesztve. Természetes olaj-alapú szappanokat tartalmaz. A felületet az olaj és a viasz károsítása nélkül tisztítja. A tisztító spray úgy gondoskodik a tisztításról, hogy közben nem szárítja ki a fát. Kifejezetten bőrbarát, nem tartalmaz színezékeket és illatanyagokat, biológiailag lebomlik, oldószer- és kibocsátásmentes. 

Felhasználási terület: Az Osmo tisztító spray elsősorban olajozott és viaszolt beltéri fafelületek tisztítására és ápolására alkalmas. Különösen alkalmas az Osmo TopOil készítménnyel kezelt felületekre. 

Összetevők: Természetes növényi olajokból készült; <5 % növényi szappanok (anionos felületaktív anyagok); nemionos felületaktív anyagok; ápoló összetevők, szuszpenzálószer és tartósítószer (METILKLOROIZOTIAZOLINON, METILIZOTIAZOLINON). Kérésre elküldjük a teljes, részletes nyilatkozatot. 

Fizikai tulajdonságok: Fajsúly: 1,01- 1,03 g/cm³ Szag: gyenge/enyhe, száradás után szagtalan Lobbanáspont: nem szükséges pH-érték: 10,9 

Eltarthatóság: Eredeti, zárt csomagolásban tárolva legalább 2 évig eltartható. Fagytól és 30°C feletti hőmérséklettől védeni kell! 

Felvitel: A permetezőfejet forgassuk el a nyitott állásig, majd az Osmo tisztító spray-t közvetlenül permetezzük a felületre. Ezt követően nem bolyhozódó pamutruhával töröljük át. 

Száradási idő: Kb. 3-5 órán keresztül kell száradni hagyni normál éghajlati viszonyok között (23°C / 50%-os rel. páratart.) és jó szellőzés mellett. Alacsonyabb hőmérséklet és/vagy magasabb páratartalom esetén a száradási idő jelentősen hosszabb. 

Kiadósság: A felhasznált mennyiség nagyban függ a szennyeződés mértékétől. 

Útmutató: A tisztítást csak jól kicsavart ronggyal végezzük, hogy ne károsodjon a felület. 

Biztonsági útmutató: Gyermekektől elzárva tartandó. A biztonsági adatlap kérésre rendelkezésre áll. 

Hulladékkezelés: A maradék termékeket és csomagolóanyagot a helyileg hatályos előírások szerint kell megsemmisíteni (EU hulladékkód: 07 06 01*). Csak a maradványoktól megtisztított edényeket lehet újra felhasználni. 

Színárnyalat: 8026 Színtelen 

Kiszerelés: 0,5 l

Osmo Holz und Color GmbH & Co. KG | Affhüppen Esch 12, D-48231 Warendorf | Postfach 110161 | D-48203 Warendorf Telefon +49 (0) 25 81 / 9 22-100 | Telefax +49 (0) 25 81 / 9 22-200 | info@osmo.de |