Osmo Gyantaeltávolító Szett

Gyantaeltávolító készlet

Kifejezetten a gyantafoltok színezett fafelületekről való eltávolítására!

A készlet tartalmazza:

  • Speciális gyantaleltávolító 0,1 l
  • 3 Touch-Up matt / selyemfényü
  • 3 pamutkendö
  • Lehúzó
  • Használati utasítás
6 450 Ft

Termékleírás:

A színezett kertibútorok vagy homlokzati profilok esetén időnként előfordul, hogy a fából kiszivárgó gyanta megjelenik a felületen. A gyanta kezdetben ragacsos, majd bizonyos idő elteltével kikristályosodik. Ilyenkor egyszerűbb eltávolítani a felületről. A festék károsításának elkerülése érdekében technikusainkkal kifejlesztettünk egy terméket, amellyel fel tudjuk fogni a kieresztett gyantát: az Osmo Speciális gyanta-eltávolítót. A gyanta eltávolítását követően a színezett fafelületek felfrissítésére az Osmo színtelen TouchUp (matt vagy selyemmatt) termékét ajánljuk.

ALKALMAZÁS

A biztonsági utasításokat be kell tartani!

> 1. LÉPÉS

Az erős gyantaszivárgást mindenek előtt alaposan el kell távolítani a készletben található tompa spaklival, amíg a felületen már csak egy vékony gyantaréteg marad.

Figyeljünk arra, hogy a festék ne sérüljön meg!

> 2. LÉPÉS

A készletben található tisztítókendőt be kell nedvesíteni a speciális gyanta-eltávolítószerrel, majd a vékony gyantarétegbe kell dörzsölni.

> 3. LÉPÉS

A festett felület csak a fényességi fokát veszíti el. Ennek a visszaállításához azt javasoljuk, hogy a fénytelen részt a színtelen Osmo TouchUp termékkel kezeljék felül.

Válassza ki a megfelelő fényességi fokkal bíró matt vagy selyemmatt TouchUp tasakot, a tartalmával nedvesítse meg a tisztítókendőt, majd dörzsölje be a gyantától megszabadított felületre.

A TouchUp száradását követően a fényességi fok visszaáll, és a fa optimális védelme biztosított.